Termeni si conditii

Vizitarea ,folosirea si achizitionarea produselor de pe site-ul www.healthgarden.ro  implica acceptarea termenilor si conditiilor din paragrafele urmatoare.
Fotografiile de prezentare au doar caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale.


HealthGarden.ro nu isi asuma raspunderea pentru orice situatie aparuta din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.healthgarden.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza acesta va fi considerata tentativa de frauda si va determina o actiune de cercetare penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila.

In cazul in care nu se reuseste stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.

Toate promotiile prezente pe site-ul nostru sunt valabile doar in limita stocului.

HealthGarden.ro poate efectua oricand orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.healthgarden.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

HealthGarden.ro va proteja datele clientilor si utilizatorilor site-ului si se angajaza sa nu foloseasca datele personale ale acestora in alte scopuri decat cele pentru care acestea au fost furnizate.

HealthGarden.ro nu promoveaza spam-ul, nu furnizeaza adresele de email cu care v-ati inregistrat in calitate de utilizator sau client catre terti(persoane fizice sau juridice) sub nici o forma, nu vinde si nu face schimb de adrese de email obtinute prin intermediului acestui site. In cazul in care sunteti utilizator al site-ului sau client si ati furnizat detalii personale precum si o adresa de email, puteti opta in orice moment ca acestea sa fie sterse din baza de date a magazinului nostru.

Sigla HealthGarden este marca inregistrata.

Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa contact@healthgarden.ro