Despre noi

Health Garden este o

companie dedicata sanatatii tale  

Producem o linie intreaga de indulcitori naturali, fara continut de zahar, cum ar fi Xylitol, Erythrithol, Stevia, Coconut Sugar, Monk Sugar,Agave, dar si alte produse care va permit sa va bucurati de dulciuri fara a face compromisuri.

Cautam in permanenta surse de materii prime naturale pentru produsele noastre si pentru a dezvolta produse noi.

Suntem mândri că facem parte din randul companiilor de top, fiind lideri in  inovarea, cercetarea și dezvoltarea îndulcitorilor naturali de cea mai înaltă calitate.

Health Garden este dedicată furnizării  familiilor din întreaga lume a celei mai înalte calități a îndulcitorilor naturali, fără Gluten, cu un conținut glicemic scazut, fără organisme modificate genetic.

Indulcitorii nostrii sunt 100% naturali, nu conțin nici un fel de aditivi și continuă să fie fundamentul meselor sănătoase fără a compromite vreodată gustul.

Intreaga noastra linie de indulcitori naturali este recomandata persoanelor care sufera de diabet (majoritatea produselor noastre au indice glicemic O)  ,persoanelor care sufera de alergii, persoanelor aflate la dieta sau celor care isi doresc un stil de viata sanatos.

Majoritatea produselor noastre au O calorii ceea ce le face ideale pentru persoanele care vor sa piarda in greutate.

Produsele Health Garden sunt disponibile  in pungi resigilabile  de 453 grame , 1,36 kg , 2,26 kg , dar si in cutii cu 40 plicuri sau 50 plicuri in functie de sortiment.

Cutiile cu plicuri sunt ideale pentru persoanele active, care au nevoie tot timpul de un plic la indemana.

Toate  produsele noastre sunt substituti perfecti ai zaharului si spre deosebire de alti indulcitori se dizolva foarte usor atat in bauturile calde cat si in cele reci si sunt ideale pentru gatit si copt.

Toate produsele Health Garden sunt produse Premium.